Max Carver

Amerikaanse akteur

Max Carver (gebore 1 Augustus 1988) is 'n Amerikaanse akteur, skrywer, en vervaardiger. Hy is bekend vir sy rolle in die rolprent Fist Fight (2017) en in die televisiereekse Desperate Housewives (2004) en Teen Wolf (2011).

Max Carver
'n Beeld van die betrokke persoonlikheid.
GeboortenaamRobert Maxwell Martensen Jr
Geboorte1 Augustus 1988 (1988-08-01) (34 jaar oud)
NasionaliteitAmerikaans
Beroep(e)Akteur, skrywer, en vervaardiger
Aktiewe jare2008–nou
Internet-rolprentdatabasis-profiel

Filmografie

Rolprente

  • 2017: Fist Fight

Televisiereekse

  • 2004: Desperate Housewives
  • 2011: Teen Wolf
  • 2012: G.I.A.
  • 2015: Filthy Preppy Teen$
  • JD & the Scudder
  • Blooms

Televisierolprente

  • 2013: The Cheating Pact
  • 2014: Grand Theft Auto: Give Me Liberty

Eksterne skakels